top of page
Slik gjør du
Forvarm ovn til 250°C
1.
Vask paprikaen og tørk med kjøkkenpapir.
Skjær dem i to og legg snittflaten ned i en oljet langpanne.
Stek til skinnet bobler og blir delvis sort.
Ta ut av ovnen og ha i en bolle.
Dekk til med plastfolie eller lokk.
Riv av skinnet og fjern kjernen og del paprikaen i grove strimler.
2.
Bland paprikastrimler med rødløk, hvitløk, persille, eddik og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper
3.
Grillet paprikasalat
Jeg vokste opp med en mor som grillet grønnsaker over en gassflamme eller i stekeovn hele året. Grillet paprika er ganske vanlig i det marokkanske kjøkken. Vi pleide alltid å ha en tett boks med grillet paprika i kjøleskapet. Den ble servert som tilbehør eller vi kunne også bruke den som pålegg på brødskivene vår.
#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Lavfett #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
10 min
Passiv
30 min
Total
Aichas Mat
Se profil i appen
Ingredienser
4 stykk Rød paprika
0.5 stykk Rødløk, snittet
0.5 teskje Sitronsaft eller eddik
0 0 Olivenolje
0 0 Salt og pepper
2 spiseskje Bladpersille, hakket
4 posjoner
bottom of page