top of page
Slik gjør du
Bland sammen det tørre og ha i det lunkede vannet og elt deigen godt sammen. Deigen skal være litt klissete.
1.
Hell over olivenolje og smør oljen rundt deigen. Sett bollen et lunt sted, og la den heve 1 time.
2.
Hell deigen over i en ildfast form og spre den utover. La deigen etterheve i minst 20 minutter (gjerne mer).
3.
Trykk ned med en finger i deigen og kvern litt havsalt over. Krydre gjerne med andre krydder og annen topping.
4.
Stek i ovnen på 180 grader i ca. 25 minutter. Brødet skal være gyldent og sprø. Nyyyt!
5.
Focaccia
Sinnsykt godt brød som passer til det meste. Blant annet perfekt tilbehør til spekematen.
#Middels #Frokost #Lunsj #Korn #Siderett #Brød
Middels
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
1 t 45 min
Passiv
2 t 5 min
Total
anettes_studenthverdag
Se profil i appen
Ingredienser
10 dl Hvetemel
1 pakke Tørrgjær
5 dl Lunka vann
1 teskje Salt
1 teskje Sukker
2 spiseskje Olivenolje
Valgfri topping etter smak
4 posjoner
bottom of page