top of page
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 175°c.
1.
Smelt smøret, sett til avkjøling.
2.
Bland alt det tørre, til alt er godt blandet.
3.
Tilsett egg i blandingen av tørre ingredienser å rør godt sammen.
4.
Hell så det avkjølte smører i blandingen, forsett å mikse til du får en jevn å glatt røre. Den skal være veldig tykk.
5.
Smør halvparten av røren i en kledd form, smør den godt ut i kantene.
6.
Fordel karamellen i klatter over røren.
7.
Smør karamellen utover.
8.
Fordel resten av brownie røren over karamellen å smør den utover.
9.
Fordel et nytt lag med karamell over.
10.
Bruk en kniv eller lignende å fordel karamellen litt ned i brownien. Dryss over et godt lag havsalt!
11.
Stek brownien midt i ovnen i ca 1 time, muligens litt lengere avhengig av hvor stor formen er.
Etter endt steking, la den hvile!! Det kan være veldig vanskelig å motstå, men det er verdt det! Da blir brownien ENDA bedre😍
12.
BROWNIES MED KARAMELL OG ET DRYSS HAVSALT🤤
Hva passer bedre sammen en sjokolade og karamell? Jo et dryss med havsalt på toppen! En saftig brownie du ikke vil angre på å ha prøvd🍫
#Enkel #Dessert #Snacks #Kake #Jul #Påske #Bursdag #17. mai #Vinter #Sommer #Høst #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 30 min
Total
annevybaker
Se profil i appen
Ingredienser
175 g Smør
150 g Hvetemel
250 g Sukker
160 g Brun sukker
80 g Bakekakao
1 teskje Vaniljepaste/vanlije sukker
1 teskje Salt
3 stk Egg
1 boks Karamelisert kondensert melk, evt. hjemmelaget karamell
Maldonsalt etter smak
4 posjoner
bottom of page