top of page

Slik gjør du

Kok opp en kjele med vann, slå av platen.

1.

Hell alle ingrediensene i en bolle som tåler varme. Plasser bollen over kasserollen.
Hvit sjokolade tåler ikke høy varme, derfor smeltes det over vann damp å ikke vannbad eller mikro.

2.

Rør til alt er smeltet å har blandet seg til en jevn masse. Avkjøl.

3.

Når den er avkjølt dekkes skålen med plast å settes i kjøleskapet over natten. Pass på å dytte plasten helt ned på kremen, ellers kan det danne seg en seig skorpe på toppen.

4.

Pisk så opp kremen til den blir en lett, luftig å deilig kaffekrem!
MEN ikke pisk for lenge, da vil den skille seg å bli kornete.

5.

Vist du vil lage slik som på bildet, kommer framgangsmåte å her!
Først baker du dine favorittboller og lager karamellsaus🤤

6.

Så deler du bollene i to, har kaffekremen i en sprøytepose å fordeler i bollene.

7.

Smør karamell saus på lokket.

8.

Strø over hakkede peanøtter å litt maldonsalt.

9.

Å NYT!!🤤🤤🤤 Advarer om litt gris ved spising, men helt klart verdt det🙈

10.

KAFFEKREM🤤

En deilig kaffekrem som passer til det meste! For eksempel slik jeg har gjort her, fyllt den inn i mine favorittboller🥰
Prøv den som fyll i makroner og kaker, eller spis den som den er med skje rett fra bollen🙈

#Enkel #Dessert #Kake

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

annevybaker

annevybaker

Se profil i appen

Ingredienser

250 g Hvit sjokolade

1 teskje Kaffepulver

45 g Smør

80 g Fløte

4 posjoner

bottom of page