top of page
Slik gjør du
Stek risen i en tørr stekepanne, på middels varme til den er gyllen. Legg til side for avkjøling. Når den er avkjølt kjøres den i en foodprocessor.
1.
Stek kjøttdeigen. Den skal ikke steke på høy varme - den skal nemlig ikke brunes. La den steke på lav-middels varme til all væske er fordampet. Ha på pepper og bland sammen.
2.
Kutt klart alle grønnsakene og legg klart blader fra hjertesalaten.
3.
Bland sammen alle ingrediensene til sausen i en bolle.
4.
Når kjøttdeigen er klar blander du inn risen, grønnsakene og sausen. Voila! Nå kan du ha det i hjertesalatbladene og servere 🤤
5.
THAI LARB MED SVINEKJØTT 🥬
En real fest for smaksløkene!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavfett #Thai #Fisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Total
Annikenpreusolsen
Se profil i appen
Ingredienser
0 0 Hjertesalat
0 0 Sesamfrø til topping
800 gram Kjøttdeig av svin
2 spiseskje Ris
2 stykk Sjaløttløk
4 stykk Vårløk (små)
1 kopper Fersk mynte (finhakket)
1 kopper Fersk koriander (finhakket)
1 klype Pepper
3 spiseskje Fiskesaus
3 stykk Lime (saften)
1 spiseskje Brunt sukker, toppet
1 teskje Salt (ikke toppet)
1 stykk Rød chili (liten)
4 posjoner
bottom of page