top of page
Slik gjør du
Mål opp alle ingrediensene. Bland melis og mandelmel i en egen bolle.
1.
Pisk eggehvitene til de skummer.
2.
Tilsett halvparten av sukkeret.
3.
Pisk til du har en tykk masse. Ha oppi resten av sukkeret.
4.
Pisk til du har en stiv marengs.
5.
Ha oppi geléfarge hvis du ønsker det.
6.
Sikt inn mandelmelet og melisen.
7.
Bland godt sammen, rør helt til røra får konsistens som rennende lava.
8.
Fordel makroner på et stekebrett. La de stå og tørke i 30-60 minutter, til du har fått en slags hinne på makronene. Du skal kunne ta lett på de uten at det sitter igjen noe på fingeren din.
9.
Stek på 150 grader i 15-17 minutter. De er ferdige når du kan ta på de uten at «lokket» på makronen sklir. La de avkjøles helt før du fyller med syltetøy.
10.
Bringebærmakroner
Enkle makroner med bringebærfyll ✨
#Middels #Dessert #Fransk
Middels
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 45 min
Total
baketid
Se profil i appen
Ingredienser
2 stykk Eggehvite (store egg)
90 gram Mandelmel
100 gram Sukker
100 gram Melis
0 0 Geléfarge
0 0 Bringebærsyltetøy
15 posjoner
bottom of page