top of page
Slik gjør du
stek kyllingen. den trenger ikke være gjennomstekt. legg de over i en ildfast form.
1.
ha i fløte og mangochutney i samme stekepanne som du stekte kyllingen i. Ha i karri og eventuelt smak til med salt og pepper, eller annet favorittkrydder. hakk opp chilli, og gjerne litt hvitløk og ha i sausen.
2.
Hell sausen over kyllingen og sett den i ovnen på 180 grader i ca 30 min.
3.
Hakk opp vårløk og koriander. Grovhakk peanøtter. Rens granateple. Når gryta tas ut av ovnen drysses dette over formen. Voila🌞 server med ris, nanbrød og gjerne en salat.
4.
Mango kylling
Her er en av mine favoritter. En digg mangokylling gryte
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
30 min
Passiv
1 t
Total
carinasmatverden
Se profil i appen
Ingredienser
900 g Kyllingfilet
3 dl Kremfløte
300 g Mango chutney
2 spiseskje Karri
1 stk Granateple
3 stk Vårløk
1 stk Rød Chilli
4 neve Peanøtter
1 bunt Koriander
6 posjoner
bottom of page