top of page

Slik gjør du

Rens rekene og tørk dem med litt kjøkkenpapir. Bland sammen majones, créme fraiche, hakket rødløk, ca 1 cm pepperrot og finhakket dill. Vend inn rekene og rognen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Servér på godt brød og pynt med litt ekstra rogn og dill.

1.

Nydelig skagenrøre

Klassikeren som egner seg like godt på et stykke godt brød som til forrett med salat og avokado.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Salat #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

ChristineA

ChristineA

Se profil i appen

Ingredienser

500 g Reker

2 spiseskje Majones

2 spiseskje Créme Fraiche

.5 stk Rødløk

Finhakket dill etter smak

2 teskje Lakserogn

1 skive Revet pepperrot

Sitronsaft etter smak

Salt og pepper etter smak

4 posjoner

bottom of page