top of page
Slik gjør du
Bland sirup, sukker og plantebasert smør i en kjele.
Varm til at har smeltet og rør sammen. Ta kjelen av platen.
1.
Bland inn havremelken.
2.
Tilsett krydrene.
3.
Sikt så inn melet og rør sammen deigen. Bruk hendene eller kjøkkenmaskin.
4.
Legg deigen i en plastpose eller pakk den inn i plastfolie og la den ligge i kjøleskap over natten eller i 12 timer.
5.
Dekk en ren flate med noen ts mel.
6.
Bruk en kjevle og rull deigen til den er mellom 3 og 5 mm tykk. Bruk peppekakeformer og stikk ut figurer
7.
Sett ovnen på 180 grader.
8.
Stek pepperkakene i 8 -15 minutt på midterste rille. Jo lengre kakene stekes jo mer sprø blir de. Obs! Steketid varierer etter ovn, så prøv deg frem
9.
Avkjøl pepperkakene på rist og pynt dem når de er blitt kalde.
10.
Nyt ✨🎄🎁
11.
Pepperkaker
Søte og krydrerte pepperkaker - et must i adventstiden! 🎄✨
#Enkel #Dessert #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Jul
Enkel
Vanskelighetsgrad
2 t
Aktiv
12 t
Passiv
14 t
Total
Deliciousbyjoma
Se profil i appen
Ingredienser
1 kilo Hvetemel
300 g Plantebasert smør
4 dl Sukker
2.5 dl Mørk sirup
2 dl Gryr fyldig havremelk
1 teskje Nellik
1 teskje Ingefær
1 teskje Sort pepper
2 spiseskje Bakepulver
1 teskje Vaniljesukker
12 posjoner
bottom of page