top of page
Slik gjør du
Stivpisk Gryr kremfløte sammen med 1 ts vaniljesukker
1.
Knus 60g Kornmo kjeks (evt. mer dersom ønskelig med et tjukkere lag)
2.
Smelt og brun smøret i en panne
3.
Hell de knuste kjekksene i pannen sammen med kanel og evt. sukkeret - bland godt og ta av platen når du kan se at ingrediensene er godt sammenblandet.
4.
Finn frem fire glass eller små skåler (jeg har brukt Whisky glass) og legg et lag eplemos i bunnen (jeg bruker eplemos fra nora).
5.
Legg så lagvis fløte og kjeksmuler på eplemosen. Gjenta til det er tomt for fløte og eplemos, og nesten tomt for kjekssmuler.
6.
Pynt med kjeksmuler og/eller mynteblad
7.
Oppbevares i kjøleskap
Nyt ✨😋
8.
Tilslørte bondepiker
Nydelige, veganske tilslørte bondepiker ✨ Her er det mange gode smaker: søte epler, silkemyk krem og sprø «smuler» med smak av kanel 🍎🍏I tillegg lages tilslørte bondepinker superkjapt og kan spises med engang 🤤
#Enkel #Frokost #Dessert #Snacks #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Travel hverdag #Nordisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Deliciousbyjoma
Se profil i appen
Ingredienser
1 glass Eplemos
1.5 dl Gryr Kremfløte
60 g Kornmo
1 teskje Vaniljesukker
2 spiseskje Kanel
1 spiseskje Sukker (kan sløyfes)
1 spiseskje Plantebasert smør
0 0 Mynte
4 posjoner
bottom of page