top of page
Slik gjør du
Samle alle ingrediensene
1.
Pensle maiskolbene med litt olje før du legger dem på grillen over middels til høy varme. Snu kolbene ofte. Når de er pent gylne i fargen er de ferdige. (Ferdigkokte kolber tar kortere tid).
2.
Knus ostepop i en frysepose og tilsett krydderet. Bland godt og spre utover en tallerken.
3.
Gjør klar smeltet smør og blandingen slik at du enkelt kan vende maiskolben først i smør og så i ostepop. (Vi har lagt parmesan og persille på toppen av ostepopmiksen. Bare å prøve seg frem.)
4.
Den ferdige maiskolben har ett fint belegg av blandingen og smaker godt!
5.
Ostepop mais
Min versjon av grillet 🌽🌽
#Enkel #Hovedrett #Snacks #Barnvennlig #Familie #Grønnsaker #Siderett
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
5 min
Passiv
15 min
Total
Didrik
Se profil i appen
Ingredienser
4 stk Mais
60 g Ostepop
30 g Parmesan
3 teskje Paprikapulver
2 teskje Chipotle chilli
1 teskje Hvitløkspulver
1 teskje Salt
50 g Meierismør
Grillpinner etter smak
Persille etter smak
Olje etter smak
4 posjoner
bottom of page