top of page
Slik gjør du
Sett ovnen på 225°c over/under
1.
Sikt hvetemel og bland med sukker, bakepulver og salt.
2.
Smuldre inn smøret. Tilsett melken og egg. Elt deigen til den er samlet fint, men ikke så lenge at den er seig. Den kan fortsatt være litt klissette når du legger den over på melet bord.
3.
Klapp ut deigen til den er ca 2 cm tykk og trykk ut rundinger med ett glass. Plasser på stekebrett med bakepapir.
4.
Stek scones på midterste rille i 13-15 minutter.
5.
Scones
Gode scones bakt av treåringen 👏 Veldig enkelt og godt.
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Prisbevisst #Barnvennlig #Familie
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Total
Didrik
Se profil i appen
Ingredienser
7.5 dl Hvetemel
2 spiseskje Sukker
4 teskje Bakepulver
100 g Meierismør
3 dl Lettmelk
1 stk Egg
0.5 teskje Salt
Rosiner etter smak
4 posjoner
bottom of page