top of page

Slik gjør du

• Bruk oljen til de soltørkede tomatene til å steke fisken i 2 min på hver side i en stekepanne slik at de får litt farge. De trenger ikke bli gjennomstekte da de kokes i sausen etterpå. Legg fisken over på en tallerken å la stå.

• Stek løk i oljen etter fisken i samme stekepanne fisken ble stekt i. Er det mangel på olje så kan du tilsette litt olivenolje. La løken stekes til den blir myk/gyllen og tilsett hvitløken. Deretter de soltørkede tomatene. (La steke 2 min, mens du blander ingridiensene rundt i pannen)

•Hell fiskebuljong oppi stekepannen. Kok opp også tilsett fløten. Rør rundt i blandingen.

•Smak til med salt og pepper også ta spinat oppi. Kan se ut som litt for mye spinat, men det forsvinner inn i røren etterhvert, da de «visner» .
Rør forsiktig.

•Løft laksen tilbake i pannen og la den koke etter eget ønske.

Du kan servere laksen med det tilbehøret du ønsker, men jeg likte godt poteter til.

En god smaksopplevelse! Lykke til







1.

Kremet laks med digge smaker

Mye gode smaker i en rett

#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

10 min

Passiv

1 t 10 min

Total

Food with C 🍽

Food with C 🍽

Se profil i appen

Ingredienser

3 spiseskje Soltørkede tomater olje

6 stykk Laksefilet uten ben og skinn

3 stykk Smü hvitløksfedd finhakket

1.2 stykk Rødløk finhakket

100 g Soltørkede tomater grovhakket

1 dl Fiskebuljong

3 dl Kremfløte

150 g Baby spinat

3 teskje Salt og pepper

4 posjoner

bottom of page