top of page

Slik gjør du

Varm grillen eller en grillstekepanne.

I en bolle, bland sammen rรธmme, majones, finhakket hvitlรธk, finhakket koriander, chiliflak, lime saft & skall og salt & pepper

1.

Grill maisen pรฅ direkte varme i 3 minutter, uforstyrret, til de begynner รฅ bli brune. Rull over, og fortsett rundt hele maiskolben

2.

Topp maiskolbene med rรธmmeblandingen, ost og litt hakket koriander
Server med lime i bรฅter og enjoy ๐ŸŒฝ

3.

๐ŸŒฝ ๐”ผ๐•๐• ๐•ฅ๐•–: ๐•„๐•–๐•œ๐•ค๐•š๐•œ๐•’๐•Ÿ๐•ค๐•œ ๐•ค๐•ฅ๐•ฃ๐•–๐•–๐•ฅ ๐•”๐• ๐•ฃ๐•Ÿ ๐ŸŒฝ

Grillet mais med kremet rรธmmedressing og ost ๐Ÿคค Perfekt som en forrett eller tilbehรธr til grillet kjรธtt ๐Ÿ”ฅ

#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Trening og fitness #Vegetar #Pescatarian #Plantebasert #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst #Mexicansk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

FOODNJOY

FOODNJOY

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Maiskolber

0.5 boks Rรธmme

3 spiseskje Majones

3 fedd Hvitlรธk

0.5 bunt Koriander

1 stykk Lime + skall

50 gram Cotija (eller parmesan)

1 teskje Chiliflak

0 0 Salt & Pepper

4 posjoner

bottom of page