top of page
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smøret i en medium stor kjele. Ta av varmen. Tilsett sukker, og rør alt god sammen
1.
Ha i ett og et egg, og rør godt mellom hver gang. Tilsett vaniljeekstrakt, kakao, hvetemel og salt. Rør alt sammen til en klissete masse. Rør inn hakkede pekannøtter helt til slutt.
2.
Hell røren i en liten form med bakepapir (en 20 centimeters form passer fint), og dryss over hakket sjokolade
3.
Stek ved 175 grader i cirka 20-22 minutter til kaken er stekt, men fortsatt er litt rå i midten. La avkjøle før servering.
4.
Brownies
Saftige og fudgy brownies
#Enkel #Travel hverdag
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
20 min
Passiv
30 min
Total
FrokenFysen
Se profil i appen
Ingredienser
115 g Smør
180 g Sukker
2 stykk Egg
1 teskje Vaniljeekstrakt
40 g Kakaopulver
75 g Hvetemel
1 klype Salt
70 g Kokesjokolade
40 g Pekannøtter
10 posjoner
bottom of page