top of page
Slik gjør du
Sett ovnen på 250 grader. Kutt løken og begynn å steke sammen med smør, salt og pepper. Stek til den er gyllen og søt.
1.
Knekk eggene i foodprosessor og kjør. Riv sellerirot for hånd eller i foodprosessoren. Riv ost eller tilsett revet ost. Bland alt sammen i foodprosessoren.
2.
Fordel blandingen på et bakebrett med bakepapir så jevnt som du klarer. Når ovnen er varm setter du inni. Avhengig av ovnen skal pizzaen være inni i 15-20 min.
3.
Lag den hvite sausen med krydder du liker eller føler for. Jeg brukte provence, sitronpepper, salt, pepper og noen hvitløksfedd.
4.
Gjør de andre ingrediensene klare og ta pizzaen ut. Skru ned temperaturen til 200/225 grader. Fordel den hvite sausen, soltørka tomat, løken og grønnkål som har blitt massert med olje. Sett pizzaen inni litt til- til du er fornøyd. 2-5 min ca.
5.
Strø over pinjekjernene og- nyt! Rist gjerne pinjekjernene på forhånd om du føler de ekstra fancy. Server gjerne også en lett salat vedsiden av.
6.
Sellerirotpizza
Nydelig helgemiddag med mye smak
#Middels #Hovedrett #Lavkarbo #Vegetar #Pizza
Middels
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
20 min
Passiv
40 min
Total
Helhetligmatglede
Se profil i appen
Ingredienser
350 g sellerirot
200 g revet ost
soltørka tomat etter smak
pinjekjerner etter smak
2 stk egg
1 stk gul løk
0.5 boks laktosefri creme fraiche
grønnkål etter smak
dine favorittkrydder etter smak
2 posjoner
bottom of page