top of page

Slik gjør du

Kok opp nok vann til spaghettien. Tilsett deretter godt med salt før du tar opp i pastaen. Jeg brukte Goodly glutenfri spaghetti.

1.

Mens pastaen koker (9-12 min) skal du steke soppen. Ha litt olje eller smør i en panne på høy varme. Ha oppi hele posen med sopp og la den ligge stille i 1 minutt før du rører om og tar ned varmen noe.

2.

Stek videre i 4-5 min. Tilsett deretter 7-10 cherrytomater og finhakket hvitløk og surr rundt med litt mer matolje.

3.

Når pastaen er ferdig siler du av vannet eller bruker pastaskje til å overføre spaghettien over i stekepanna

4.

Bland alt godt sammen i stekepanna. Skru ned varmen. Tilsett salt/urtesalt, kvernet pepper, oregano og basilikum. Nyt😋

5.

Pasta med sopp og cherrytomater

Deilig, enkel plantebasert pastarett!

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Travel hverdag #Prisbevisst #Italiensk

Enkel

Vanskelighetsgrad

12 min

Aktiv

Passiv

12 min

Total

huenn

huenn

Se profil i appen

Ingredienser

1 ca Neve pasta

1 pakke Soppblanding fra Rema1000

1 fedd Hvitløk

7 stykk Cherrytomater

0 0 Olje

0 0 Basilikum

0 0 Oregano

0 0 Salt

0 0 Kvernet pepper

0 0 Olje

1 posjoner

bottom of page