top of page
Slik gjør du
Kok opp nok vann til spaghettien. Tilsett deretter godt med salt før du tar opp i pastaen. Jeg brukte Goodly glutenfri spaghetti.
1.
Mens pastaen koker (9-12 min) skal du steke soppen. Ha litt olje eller smør i en panne på høy varme. Ha oppi hele posen med sopp og la den ligge stille i 1 minutt før du rører om og tar ned varmen noe.
2.
Stek videre i 4-5 min. Tilsett deretter 7-10 cherrytomater og finhakket hvitløk og surr rundt med litt mer matolje.
3.
Når pastaen er ferdig siler du av vannet eller bruker pastaskje til å overføre spaghettien over i stekepanna
4.
Bland alt godt sammen i stekepanna. Skru ned varmen. Tilsett salt/urtesalt, kvernet pepper, oregano og basilikum. Nyt😋
5.
Pasta med sopp og cherrytomater
Deilig, enkel plantebasert pastarett!
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Travel hverdag #Prisbevisst #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
12 min
Aktiv
Passiv
12 min
Total
huenn
Se profil i appen
Ingredienser
1 ca Neve pasta
1 pakke Soppblanding fra Rema1000
1 fedd Hvitløk
7 stykk Cherrytomater
0 0 Olje
0 0 Basilikum
0 0 Oregano
0 0 Salt
0 0 Kvernet pepper
0 0 Olje
1 posjoner
bottom of page