top of page

Slik gjør du

Du starter med å varme opp ovnen til 200°c. Deretter kan du skjære brødet i terninger, her kan du bruke hvilket som helst brød. Legg brødterningene i en bolle og ha i olje, ca. 4-5 ss, krydre krutongene med hva du ønsker. Jeg har brukt pepper og løksalt. Bland alt godt sammen og sett i ovnen i ca. 5 minutter. Husk å følg med. Ta ut brødkrutongene når de er sprø og la de få kjøle seg ned.

1.

Når krutongene er i ovnen kan du koke pasta som anvist og la det kjøle seg helt ned når det er ferdig kokt.

2.

Nå skal du begynne å kutte grønnsakene. Du bestemmer selv hvordan du kutter de. Om du vil ha andre grønnsaker, så lager du den akkurat som du ønsker. Når alt er kuttet opp tar du salaten og avkjølt pasta i en bolle, heller oppi litt olje og krydrer med havsalt og provencekrydder. Jeg tok ostebiter i rett før servering.

3.

Server gjerne pastasalaten med focaccia og aioli. Jeg har laget dette fra bunn, og har du en rådigg oppskrift på dette, så lager du det. Du kan godt kjøpe hvis du heller vil det.

4.

Pastasalat med brødkrutonger, focaccia og aioli

En frisk og deilig salat med digg tilbehør.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaker #Travel hverdag #Prisbevisst

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

5 min

Passiv

20 min

Total

Hverdagslige_gleder

Hverdagslige_gleder

Se profil i appen

Ingredienser

0.5 stk Agurk

1 stk Paprika

2 stk Gulrot

0 0 Crispisalat

1 boks Mais

2 klype Havsalt

0 0 Provencekrydder

0 0 Ostebiter

5 stk Brød

0 0 Pepper

0 0 Olje

0 0 Aioli

1 stk Focacciabrød

0 0 Løksalt

2 dl Pasta

4 posjoner

bottom of page