top of page

Slik gjør du

Ha halvparten av løken i en bolle, skvis saften ut av sitronen og kna den inn i løken. Sett til side.

1.

Dryss hvetemel og 1 teskje paprikapulver over kjøttet og vendt det godt inn slik at alt kjøttet er helt dekket. Brun kjøttet i to omganger i en varm stekepanne med litt olje. Bruk gjerne en stekepanne med høye kanter. Når alt kjøttet er brunet, tar du det ut og legger det til side.

2.

Ha resten av løken i stekepannen sammen med sopp og hvitløk. Tilsett litt mer olje om nødvendig. La dette surre på middels varme til løken og soppen begynner å bli myk. Dryss over resten av paprikapulveret, hell over oksekraft og creme fraiche. Bland godt og gi det et oppkok. Skru ned varmen og la det småputre i 5 minutter. Vend inn den ferdigkokte pastaen og køttet. La dette småputre i et par minutter til oastaen og kjøttet er varmt. Smak til med salt og pepper.

3.

Skvis sitronsaften ut av den hurtigsyltede løken. Fordel løken utover pannen. Avslutt med å drysse over persille.

4.

Ha et hyggelig måltid

5.

Biff stroganoff med pasta

Biff stroganoff er ordentlig hyggelig kosemat. Deilig oksekjøtt i en kremet paprikasaus med masse deilig sopp.

#Enkel #Hovedrett #Kjøtt #Pasta #Gryterett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

HyggeligMat

HyggeligMat

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk Rødløk, i tynne skiver

0.25 stk Sitron, saften

300 g Mørbrad av okse, i tynne skiver

250 g Champignon, i tynne skiver

2 fedd Hvitløk, finhakket

2 teskje Paprikapulver

1 spiseskje Hvetemel

1.5 dl Oksekraft

1.5 dl Creme fraiche

400 g Pasta, kokt etter anvisning på pakken

2 spiseskje Bladpersille, finhakket

4 posjoner

bottom of page