top of page
Slik gjør du
Dekk en 20 cm x 30 cm form med bakepapir. Sett ovnen på 180 grader varmluft
1.
Ha smør, sukker (brunt og hvitt), hvetemel og bakepulver i en bolle. Bland sammen (for hånd eller maskin) til du har en smuldrete masse.
2.
Tilsett egget og bland litt til.
3.
Tilsett halvparten av deigen i formen. Trykk den jevnt utover.
4.
Bland inn de hakkede mandlene i resten av deigen.
5.
Vend rabarbrabitene inn i sukker og maizena, og fordel de jevnt i formen.
6.
Topp med resten av deigen.
7.
Stek i ca 40 min til kaken er gjennomstekt og har en gyllen farge på toppen.
8.
La kaken avkjøles på rist. Nyt alene eller med iskrem!
9.
RABARBRARUTER 🍰🌸
Er du så heldig å ha rabarbra i hagen? Da kan du lage denne nydelige rabarbrakaken 😍 Med seig bunn, syrlig og søt rabarbra i midten og sprø topping, er dette en supergod sommerkake som passer godt alene eller sammen med is! 🍨 Nyt den kald eller varm.
#Enkel #Dessert #Vegetar
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
40 min
Passiv
55 min
Total
Idas_bakebok
Se profil i appen
Ingredienser
200 gram Smør, i små terninger
100 gram Brunt sukker
100 gram Hvitt sukker
375 gram Hvetemel
1 teskje Bakepulver
1 stykk Egg
50 gram Mandler, hakket
500 gram Rabarbra, i biter på 0,5-1 cm
100 gram Sukker
1.5 spiseskje Maizena
8 posjoner
bottom of page