top of page
Slik gjør du
Start med å kutte opp fiken og melon.
Legg så spekeskinke på tallerkner.
Pynt med fiken og melon.
Rør sammen olivenolje og balsamico.
Dryppes over.
1.
Fersk fiken, Cantalope melon og spekeskinke.
Italiensk antipasti på sitt beste. I Italia får du mange ulike småretter som startere, eller antipasti som de kaller det. Oppkjøring med småretter før hovedrett er grunnleggende i det Italienske kjøkken. Antipasti, primi, secondo og dolce. Dette er hvordan menyer er bygget opp.
#Enkel #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
4 stykk Ferdke fiken
4 stykk Cantalope melon, båter
16 skive Spekeskinke
4 spiseskje Olivenolje
1 spiseskje Balsamico
4 posjoner
bottom of page