top of page
Slik gjør du
Visp kremfløte nesten stiv. Bland inn majonesen. Knus valnøtter, som røres inn i majoneskremen. Ha i salt og pepper.
Kutt epler, purreløk, selleri og druer i passe biter. Blandes inn.
Skinken kuttes i passe tynne skiver.
Anrett, og pynt med druer, klemetinbåtet og valnøtter.
Server gjerne med hjemmekaget lefse, flatbrød, vannkringle eller nøttebrød/ annet godt grovt brød.
1.
Kald juleskinke og waldorfsalat med purreløk.
Ikke behov for å bruke strøm. I disse tider er det til hjelp for mange.
Gode, deilige og fruktige smaker.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Jul #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
900 g Juleskinke røkt
150 g Majones
1.5 dl Kremfløte
2 stk Epler røde
0.3 stk Purreløk
6 stk Selleri stenger
20 stk Hvalnøtterkjernet
250 g Druer
0.5 teskje Salt
0.5 teskje Pepper hvitt, kvernet
2 stk Klementiner
4 posjoner
bottom of page