top of page
Slik gjør du
Del opp pakken med laksedeig i 4 like kaker. Forme dem som burgere.
Kutt opp vårløk og paprika i terninger. Fres dem i 1 ss. smør, og tilsett tacosaus og mat/ kremfløte, litt salt og pepper.
La sausen koke i tiden du steker lakseburgere og koker blomkålen.
Lakseburgere stekes i olivenolje og 1 ss smør. 2-3 min på hver side. Litt pepper på.
Blomkålen dampes ca. 5-6 min.
Snack agurken deles i to, og stekes med når du snur lakseburgere.
Dette er en smakfull rett.
1.
Lakseburger med kremet tacosaus.
Ferietiden nærmer seg med stormskritt. Noen har kanskje allerede startet med ferien. Ferietid er for mange enkle retter på bordet. Her kommer en smakfull, sunn og rask rett å lage, hjemme eller om du er på camping.
#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Fisk #Melk #Fisk og sjømat
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
400 g Laksedeig, Lofoten
250 g Blomkål
60 g Vårløk
30 g Paprika, rød
2 spiseskje Tacosaus
1 dl Krem/ matfløte
2 stk Snacksgurk
2 spiseskje Smør
2 spiseskje Olivenolje
Salt og pepper etter smak
2 posjoner
bottom of page