top of page
Slik gjør du
Rør sammen egg, soyamelk, olje, salt og stevia. Tilsett havrefiber, bakepulver, sesamfrø og rør godt om.
Om du ønsker, litt urter eller annen smakstilsetning. Til slutt røres fiberhusk godt inn i røren. La den hvile 10 min før du former 5-6 like boller. Ca 80-90 gr.stk.
Stekes på 200 grader i 15-18 min.
Kan btukes som pølsebrød, hamburgerbrød, pitabrød mm.
1.
Lavkarbo rundstykker
Det er ikke lett å velge ut de gode bakevarer, som smaker godt, og som ikke blir for tunge å spise i keto – lavkarbokuren. Har lenge søkt
etter dette, og her for litt siden kom jeg over noen som jeg ville prøve ut. Samtidig som en skulle finne det rette bakverket, måtte det ikke inneholde gjær, som mange reagerer på. Rundstykkene inneholder kruskakli, hvor der er gluten, men dette kan tas ut, og du har glutenfrie rundstykker. Her kan du ellers bruke fantasien, lage deg hamburgerbrød, ostestykker, hvitløksbrød mm.
Litt egg til pensling om ønsket.
Inneholder: ca 465 gr. – 691 kcal – 36,4 gr. fett – 7,5gr. kbh – 95,8 gr. fiber – 31,6gr. protein.
1 stk. rundstykke inneholder 1,5 gr. kbh.
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Lavkalori #Egg #Rundstykke
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
18 min
Passiv
28 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
3 stk Egg
1.5 dl Soyamelk, no sugar
80 g Havrefiber
3 teskje Bakepulver
1.5 teskje Salt
1 spiseskje Sesam
1 spiseskje Olivenolje
0.5 teskje Stevia
1.5 spiseskje Fiberhusk
5 posjoner
bottom of page