top of page
Slik gjør du
200 gr. stimlet svinekjøtt.
150 gr. ternet bacon
1/2 bx. ricotta.
1 egg.
2 ss potetmel.
1 middels potet, skrelt og raspet. Press vannet ut.
1/2 ts pepper.
1/2 ts. salt.
1/2 ts. støtet sennepsfrø.
1/4 ts. muskat.
0,5 dl h-melk.
1.
Tilbehør.
4-6 middels poteter.
250-300 gr. rødkål. Skjært i båter.
150 gr. – 2 stk. gulrot.
1 ss. appelsinsyltetøy, eller 0,5 dl. appelsinjuice.
Salt, pepper og rosmarin som kryddertilsetning.
3 ss. smør.
4-5 ss. solsikke eller rapsolje. (Til steking).
2.
3 dl. av kraften fra damping av kål og gulrot.
1/2 bx. ricotta.
1/2 ss tapioka stivelse, eller samme med maizena.
Litt sukkerkulør for farge i sausen.
1 ss. sennep.
Salt og pepper som smakstilsetning.o
3.
Medister og baconkaker med appelsindampet røkål og gulrot.
En deilig og smakfull middag laget på strimlet svinekjøtt og bacon. Med deilig smak av appelsin.
Fremgangsmåten finner dere på
kokkengeir.blogg.no
#Middels #Hovedrett #Egg #Melk #Kjøtt #Grønnsaker #Saus
Middels
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
KokkenGeir.blogg.no
Se profil i appen
Ingredienser
200 g Svinekjøtt, strimlet
150 g Bacon
1 stk Egg
1 boks Ricotta
5-6 stk Poteter
2 spiseskje Potetmel
0.5 teskje Senbepsfrø,støtet
0.25 teskje Muskat
0.5 teskje Pepper, kvernet
250 g Rødkål
2 stk Gulrot
0.5 spiseskje Tapioka eller maizena
2 spiseskje Appelsi syltetøy
Salt, pepper, rosmarin etter smak
1 spiseskje Sennep
3 spiseskje Smør
4-5 spiseskje Solsikke el. rapsolje
0.5 dl H-melj
3 dl Kraft fra koking av grønnsaker
Sukkerkulør etter smak
3 posjoner
bottom of page