top of page

Slik gjør du

Start med å helle lykkebobler i glasset. Gjerne noe. du kan dele med. Skap glede.

1) Kutt løk og paprika i terninger. Soppen kuttes i skiver. Fres ingredienser i litt olje. Krydre med salt og pepper, og tilsett matfløte og litt vann til sausen. La det småputre nie.

1.

2) Kutt opp blomkål i små buketter. Kutt bort 3 cm av stilken på aspargesen. Begynn å dampe asparges i lettsaltet vann. Etter ca 7-8 min legges blomkål i og dampes ned ca 3 min.
3) Fisken kuttes i passe skiver, gjerne skråskjærte. Stekes så i smør og litt olje. Brunes på begge sider. Krydres med salt og pepper.

La fisken hvile noe før anretning.

2.

Stekt breiflabb på fyldig saus.

Breiflabb er havets indrefilet. Til tider får jeg kjøpt denne herligheten til kr 199,- pr kg. Det er billig, sammenlignet med karbonadedeig til kr 149,- kg.
Dette er en lavkarborett, men sammen med poteter endres til at alle som ønsker retten vil nyte den.

kokkengeir.blogg.no
krydra.no mitt valg av krydderleverandør.

#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Fisk #Melk #Fisk og sjømat

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

360 g Breiflabb filet

6 stk Asparges, grønn

85 g Sjampinjong

40 g Rødløk

30 g Paprika, søt

150 g Blomkål

1.5 dl Matfløte

1 spiseskje Smør

3 spiseskje Olivenolje

Salt og pepper etter smak

4 posjoner

bottom of page