top of page
Slik gjør du
Skyll hele salatblader og tørk, pass på så du ikke river dem; sette til side.
1.
Varm olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg til biff; kok og rør til de er brune og smuldrete, 5 til 7 minutter. Tøm og kast fett; overfør biff til en bolle. Tilsett løk i samme panne; kok og rør til det er så vidt mørt, 5 til 7 minutter.
2.
Rør inn hoisinsaus, hvitløk, soyasaus, eddik, ingefær og chilipeppersaus til den er godt kombinert. Tilsett vannkastanjer, grønn løk, sesamolje og kokt biff; kok og rør til løken så vidt begynner å visne, ca. 2 minutter.
3.
Ordne salatblader rundt ytterkanten av et stort serveringsfat; skje biffblandingen i midten.
4.
Asiatiske salatwraps
Disse salatwrapene er fylt med saucy, ingefærbiff. Superenkle å lage og fulle av asiatiske smaker – de er en morsom forrett å dele!
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Total
Kulina_Middag
Se profil i appen
Ingredienser
16 stk Boston Bibb eller smørsalatblader
450 g mager kjøttdeig
1 ss matolje
1 stk stor løk hakket
0.25 kopp hoisinsaus
2 fedd frisk hvitløk - finhakket
1 ss soyasaus
1 ss risvineddik
2 ts finhakket syltet ingefær
1 dl asiatisk chilipeppersaus eller etter smak
1 boks vannkastanjer drenert og finhakket
1 neve med grønn løk hakket
2 ts asiatisk (mørk) sesamolje
4 posjoner
bottom of page