top of page
Slik gjør du
Samle alle ingrediensene.
1.
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett penne og kok, rør av og til, til de er møre, men fast til biten, ca. 11 minutter; avløp.
2.
Smelt smør i en stor panne på middels varme. Stek løken i smør til den er mør, 2 til 3 minutter. Rør inn mel og hvitløkspulver i løken.
3.
Rør gradvis inn melk. Varm opp til rett under kokepunktet, og rør deretter gradvis inn ost til sausen er jevn. Rør inn erter og sopp; kok over svak varme til den er gjennomvarm, ca 4 minutter.
4.
Ha i røkt laks og kok til den er gjennomvarme, ca 2 minutter. Server over pasta.
5.
Kremet røkt laksepasta
Denne røkelakspastaen inneholder hakket røkelaks i en kremet Romano-ostsaus med erter og sopp for en tilfredsstillende kveldsmiddag.
#Enkel
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
15 min
Passiv
30 min
Total
Kulina_Rask
Se profil i appen
Ingredienser
450 g penne pasta
6 ss smør
0.5 løk finhakket
2 ss hvetemel
2 ts hvitløkspulver
4 dl skummet melk
2 dl revet Romano ost
2 dl frosne grønne erter tint og drenert
2 dl hermetisert sopp som er drenert
300 g røkt laks i terninger
4 posjoner
bottom of page