top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F82486aca-41d5-42ef-90d6-20fd336e2a68-1636974557958.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader. Gjør klar et muffinsbrett med 12 muffinsformer.
1.
Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt i en medium bakebolle. Sett til side.
2.
Bland sammen de våte ingrediensene.
3.
Hell det våte over det tørre. Rør til det akkurat har blitt en glatt røre. Pass på å ikke rør for mye, da risikerer du harde muffins.
4.
Fordel røren i muffinsformene. Stek midt i ovnen i 18 - 22 minutter. Jeg toppet muffinsene med smørkrem.
5.
Glutenfrie vaniljemuffins
Disse glutenfrie muffinsene smaker helt fantastisk!
#Enkel #Dessert #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
22 min
Passiv
1 t 7 min
Total
![Lykkeoppskrifter](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fddea5b86-82c1-4b7c-a2f2-87fe97c26a7d-1625683325740.jpg?alt=media)
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
3 dl Glutenfritt mel
2 dl Sukker
1.5 teskje Bakepulver
0.5 teskje Salt
1 dl Melk, romtemperert
0.5 dl Nøytral olje
2 spiseskje Rømme
1 stk Egg
1 spiseskje Vaniljeekstrakt
12 posjoner
bottom of page