top of page
Slik gjør du
Bland sammen kyllingkjøttdeig, rømme, fingakket rosmarin, salt, kajennepepper, hvitløk, sitronskall og gressløk i en medium bolle. Form 4 burgere.
1.
Kutt blomkålen i buketter. Kok til de blir møre. Det tar ca. 15 - 20 minutter.
2.
Mens blomkålen koker steker du kyllingburgerne. Stek i oljen i 6 - 8 minutter på hver side på medium varme.
3.
Stek eller kok brokkolini.
4.
Bland sammen blomkål, smør, fløte, parmesan, muskatnøtt og salt og kjør til en glatt røre i en foodprosessor eller med en stavmikser.
5.
Server med brokkolini, sitron og tørket persille.
6.
Kyllingburgere med blomkålpuré og brokkolini
Enkel, rask og sunn middag!
#Enkel #Hovedrett #Lavkarbo #Vektreduksjon #Trening og fitness #Travel hverdag #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
20 min
Passiv
35 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
400 gram Kyllingkjøttdeig
2 spiseskje Rømme
1 teskje Rosmarin, fersk
1 teskje Salt
1 teskje Kajennepepper
2 teskje Hvitløkspuré eller finhakket hvitløk
1 stykk Sitron, revet skall
3 spiseskje Gressløk, finhakket
2 spiseskje Olje
1 pakke Brokkolini
1 stykk Blomkål
2 spiseskje Smør
2 spiseskje Fløte eller helmelk
1 dl Parmesan, revet
1 klype Muskattnøtt
1 klype Salt
2 posjoner
bottom of page