top of page
Slik gjør du
Skyll kikertene godt og kutt hvitløk i mindre biter.
1.
Ha kikertene i en bolle sammen med presset sitronsaft, hvitløk, salt, tahini og olje. Tilsett rødbeter og 1-2 ss rødbetlake. Kjør ingrediensene med en stavmikser til alt har blandet seg godt sammen.
2.
Smak til med salt og pepper og vend inn finhakket bladpersille til slutt.
3.
Rødbethummus
Nydelig farge og smak!
#Enkel #Frokost #Lunsj #Vektreduksjon #Vegetar
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
Passiv
10 min
Total
Lykkeoppskrifter
Se profil i appen
Ingredienser
120 gram Kikerter, hermetiske
1 fedd Hvitløk
0.4 stykk Sitron
3 gram Tahini
0.5 dl Olivenolje
0.4 teskje Salt
0.4 teskje Pepper
15 gram Rødbeter, syltede
2 spiseskje Rødbetlake
8 posjoner
bottom of page