top of page
Slik gjør du
Trinn 1
Kjøttboller: Stek kjøttbollene i olje, i en medium varm panne, til de er brunet på alle sider.
1.
Trinn 2
Ha over tomatsausen og la småkoke til kjøttbollene er akkurat gjennomstekt. Dette tar ca 5 minutter.
2.
Trinn 3
Pasta: Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp pastaen tørr. Vend pastaen inn i tomatsausen.
3.
Trinn 4
Ha revet parmesan over retten like før servering.
4.
Pasta med kjøttboller
Oppskrift på fersk tagliatelle med kjøttboller, tomatsaus og revet parmesan. Bruk gjerne rå kjøttboller, eller baconboller, av god kvalitet. Du kan også forme kjøttboller av kjøttdeig. En veldig god, rask og enkel familiemiddag som barna vil elske.
#Enkel #Hovedrett #Pasta #Kjøtt
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
malinthyrhaug
Se profil i appen
Ingredienser
2 pakke Kjøttbolle
1 kilo Tomatsaus med grønnsaker
500 g tagliatelle fullkorn
50 g revet Grana Padano parmesan
Basilkum etter smak
2 spiseskje Rapsolje
4 posjoner
bottom of page