top of page

Slik gjør du

Kok pastaen til den er Al dente.

1.

Kutt opp ønsket mengde bacon, for så å og stek bacon i littegranne smør for å ungå at baconet brenner seg.

2.

Mens pastaen koker og baconet strekkes, knekk 1 egg og skille eggehviten fra eggeplommen. Legg så eggeplummen i en skål og gjenta samme proses med egg nr. 2!

3.

Rør sammen eggeplommene og tilsett ønsket mengde permesan,(personlig synes jeg jo mer jo bedre🤩...) salt og peper. Til slutt tilsetter du litt pastavann i røren til røren har en tjuk men rennende konsistens.

4.

Når pastaen er ferdig kokt til Al dente kosisten, hell ut vannet og bland pastaen inn i stekepannen sammen med det ferdige baconet. (Om ønskelig ta vekk litt av fette før pastaen tas oppi for å minske fettmengden, men da blir resultatet en tørerre Carbonara.)

PS: Spar på litt av vannet i tilfelle du trenger å tilføye mer til slutten for å få den mindre tørr.

5.

Hell oppi røren av eggeplommer og permesan og bland alt godt.

6.

Smak deg frem til kryderbruk! (Personlig liker jeg å smake meg frem med: hvitløkspulver og chilikryder i tillegg.

7.

Bon apetit 🤤

8.

Pasta Carbonara

Enkelt og god middag i en hektisk hverdag.

#Enkel #Hovedrett #Egg

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

5 min

Passiv

25 min

Total

maria_tamires97

maria_tamires97

Se profil i appen

Ingredienser

Pasta etter smak

Permesan etter smak

2 stk Egg

Salt og pepper etter smak

Bacon etter smak

2 posjoner

bottom of page