top of page
Slik gjør du
Kok pastaen til den er Al dente.
1.
Kutt opp ønsket mengde bacon, for så å og stek bacon i littegranne smør for å ungå at baconet brenner seg.
2.
Mens pastaen koker og baconet strekkes, knekk 1 egg og skille eggehviten fra eggeplommen. Legg så eggeplummen i en skål og gjenta samme proses med egg nr. 2!
3.
Rør sammen eggeplommene og tilsett ønsket mengde permesan,(personlig synes jeg jo mer jo bedre🤩...) salt og peper. Til slutt tilsetter du litt pastavann i røren til røren har en tjuk men rennende konsistens.
4.
Når pastaen er ferdig kokt til Al dente kosisten, hell ut vannet og bland pastaen inn i stekepannen sammen med det ferdige baconet. (Om ønskelig ta vekk litt av fette før pastaen tas oppi for å minske fettmengden, men da blir resultatet en tørerre Carbonara.)
PS: Spar på litt av vannet i tilfelle du trenger å tilføye mer til slutten for å få den mindre tørr.
5.
Hell oppi røren av eggeplommer og permesan og bland alt godt.
6.
Smak deg frem til kryderbruk! (Personlig liker jeg å smake meg frem med: hvitløkspulver og chilikryder i tillegg.
7.
Bon apetit 🤤
8.
Pasta Carbonara
Enkelt og god middag i en hektisk hverdag.
#Enkel #Hovedrett #Egg
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
5 min
Passiv
25 min
Total
maria_tamires97
Se profil i appen
Ingredienser
Pasta etter smak
Permesan etter smak
2 stk Egg
Salt og pepper etter smak
Bacon etter smak
2 posjoner
bottom of page