top of page
Slik gjør du
Start med å forvarme ovnen til 225 grader. Deretter krydrer du kyllingfiletene og steker de i en panne med olivenolje i ca. 2 minutter på hver side på høy varme før du legger de i en ildfast form. Stek kyllingfiletene videre i ovnen i ca. 15 minutter.
1.
Mens kyllingen står i ovnen lager du risottoen. Til risottoen trenger du en dyp stekepanne med litt olivenolje i. Kutt bacon i terninger og stek den et par minutter i pannen.
2.
Tilsett finhakket løk og champignon i pannen og stek til løken er blank.
3.
Tilsett risotto risen og stek den i ca. 1 minutt til oljen har trukket inn i riskornene. Spe med litt og litt kyllingbuljong mens du koker risottoen etter anvisningen på pakken eller til riskornene er myke og buljongen har kokt inn. Smak eventuelt til med salt og pepper.
4.
Som tilbehør kan du steke en pakke aspargesbønner i soyasaus og litt pepper.
5.
Del opp kyllingen i skiver og server sammen med risotto og aspargesbønner.
6.
Risotto med sopp, bacon og kylling
En enkel og sunn middagsrett til hverdags.
#Enkel #Hovedrett #Familie #Lavfett #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
50 min
Aktiv
Passiv
50 min
Total
Martine
Se profil i appen
Ingredienser
5 stk Kyllingfilet
Salt etter smak
Pepper etter smak
Persille etter smak
Hvitløkskrydder etter smak
Paprikakrydder etter smak
2 spiseskje Olivenolje
Pepper etter smak
1 spiseskje Olivenolje
5 posjoner
bottom of page