top of page
Slik gjør du
Kok ris/ quinoa etter ønsket mengde.
1.
Kyllinggryta:
Stek i en dyp panne eller gryte.
-Kutt opp en løk og 5 fedd hvitløk
-Gylne løken sammen med 4ss olje
-Krydre med 3ss karri krydder, 2ts paprika krydder og 1ts chili krydder. Rør sammen til krydderet er godt fordelt.
-Stek kylling (jeg brukte kyllingkjøttdeig) og legg det i gryta og bland.
-3ss tomatpuré
-400ml kokosmelk
-Rør og la gryten tykne til ønsket konsistens
-2 never spinat på slutten
2.
Salat:
-Kutt opp salaten du ønsker, brukte isbergsalat i dag. Med ulike deilige grønnsaker (avokado, agurk, paprika, granateplekjerner, rødløk) og geitefetaost.
3.
Server sammen med nanbrød eller hjemmelaget brød som jeg hadde🤤
4.
Curry kyllinggryte med ris/ quinoa, brød & salat
Middagen ble skikkelig god!! Jeg hadde @veganergutta som inspirasjon for middagen. Skikkelig mestringsfølelse å klare og lage sånn her mat fra bunnen av 😍😍
#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Familie #Lavkarbo #Trening og fitness #Bærekraftig #Gryterett #Kjøtt #Grønnsaker #Indisk #Asiatisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
50 min
Aktiv
Passiv
51 min
Total
Mat_a_la_mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
400 g Kyllingkjøttdeig
1 stk Løk
5 fedd Hvitløk
2 neve Spinat
Chilikrydder etter smak
Paprikakrydder etter smak
3 spiseskje Karrikrydder
Brød etter smak
4 dl Ris
5 dl Quinoa
Salat med fyll etter smak
3 spiseskje Tomatpuré
0.4 dl Kokosmelk
3 posjoner
bottom of page