top of page
Slik gjør du
Hell det kokende vannet over rug, sesamfrø, linfrø og solsikkefrø. La blandingen stå i minst 2 timer, gjerne over natten.
1.
Tilsett deigen fra trinn 1 i en bakebolle med gjær rørt ut i fingervarmt vann, hvetemel, rugmel og havsalt. Elt godt, først på lav hastighet og så øker du. Elt i minst 10 min.
2.
Hev deigen i minst to timer. Del i 4 emner og la hvile på benken i 30 min. Slå sammen og bak ut fire brød. Pensle med vann og dryss forskjellige frø over. Stek på nederste rille på 220 grader i 30-45 min.
3.
4-korn brød
🥪
#Middels #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Glutenfri #Brød
Middels
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
3 t 30 min
Passiv
4 t 30 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
200 g Rug, valsa
100 g Sesamfrø
100 g Linfrø
100 g Solsikkefrø
4 dl Kokende vann
40 g Havsalt
25 g Gjær
4 posjoner
bottom of page