top of page

Slik gjør du

Finhakk timian og dekk indrefileten med dette og to klyper pepper.

1.

Grill kjøttet på høy varme på hver side i 15-30 sek. Fileten skal være rå inni.

2.

Sett kjøttet til side i minst 10 min.
Kutt i veldig tynne skiver som du flater ut med flatenden på kniven. Legg ca 8 skiver kjøtt per tallerken. Strø salt og pepper over kjøttet.

3.

Legg ruccola og parmesan oppå kjøttet og press sitronsaft over. Hell trøffelolje over og strø salt og pepper på toppen.

4.

Carpaccio

🤤

#Enkel #Hovedrett #Snacks #Melk #Kjøtt #Italiensk

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

500 g Indrefilet

200 g Parmesan

1 stk Sitron

1 pakke Ruccola

Trøffelolje etter smak

Pepper etter smak

Salt etter smak

Fersk timian etter smak

4 posjoner

bottom of page