top of page

Slik gjør du

Start med å finne frem alle ingrediensene.

1.

Sikt alt det tørre oppi en bakebolle.

2.

Visp sammen egg og melk i en ny bolle.

3.

Hell i det tørre litt og litt og visp sammen. Ikke visp for mye!

4.

Smelt smøret i en kjele.

5.

Rør smøret inn i røren.

6.

Varm opp en teflonpanne til medium varme og fordel røren i like store rundinger med en skje. Please ikke bruk metall i teflon 😩
Ikke flipp pannekakene før det har dannet seg små luftbobler på overflaten. Hvis dette tar for lang tid kan du skru opp varmen.

7.

Flipp pannekakene og la de steke litt kortere på denne siden.

8.

Okei, ingen liker en gjerriknark, så nå kan du bare lesse på med alt du finner av bær i «hagen» (les: meny).
Også lønnesirup, da.

9.

Minipannekaker

Omg they’re so fluffy I’m gonna die

#Enkel #Frokost #Lunsj #Dessert #Snacks #Glutenfri #Egg #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Mathilde

Mathilde

Se profil i appen

Ingredienser

200 gram Hvetemel

20 gram Melkepulver

30 gram Sukker

1 spiseskje Bakepulver

2 teskje Salt

2.4 dl Helmelk

2 stykk Egg

60 gram Smør, smeltet

4 posjoner

bottom of page