top of page
Slik gjør du
Hell gjær i vannet og la stå i fem min før du rører om. Ha mel og salt i en bakebolle og tilsett gjærblanding og olivenolje. Elt deigen i 10 min og sett til heving.
1.
Etter at deigen har hevet til dobbel størrelse i ca 1,5-2 t, elter du den og lar den hvile i 4 min. Kjevle ut til et rektangel på ca 35-20 cm. Dekk til og la hvile i 10 min.
2.
Pensle deigen med olje og strø hvitløk utover. Fyll med resten av fyll og urter. Rull sammen fra kortsiden og legg brødet på en stekeplate. Stikk hull i toppen og dryss havsalt, olje og urter over. Stek i 1 time på 200 grader.
3.
Stromboli
Fylt brød fra Italia 🇮🇹
#Middels #Lunsj #Kveldsmat #Glutenfri #Melk #Korn #Brød #Italiensk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
3 t
Passiv
3 t 30 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
400 g Mozarella
2 fedd Hvitløk
Frisk basilikum etter smak
3 spiseskje Olivenolje
1 teskje Havsalt
Rosmarin etter smak
Pepper etter smak
1 kopper Soltørkede tomater
0.5 kopper Oliven
Prosciutto etter smak
4 posjoner
bottom of page