top of page
Slik gjør du
Knekk sjokoladen og legg den i en gryte.
1.
Hell vannet i gryten og dryss over kakaopulver og vaniljesukker.
Sett gryten på middels varme.
2.
Rør jevnlig til all sjokoladen er smeltet.
3.
Bland i litt og litt melk.
4.
Fortsett å røre til kakaoen er nesten ved kokepuntket. Ikke la den koke.
5.
Topp med krem og raspet sjokolade.
6.
Varm sjokolade
Den beste kakaoen jeg har smakt, sånn objektivt sett.
#Enkel #Dessert #Snacks #Barnvennlig #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
4 min
Aktiv
3 min
Passiv
7 min
Total
Mathilde
Se profil i appen
Ingredienser
5 dl Helmelk
100 g Lys kokesjokolade
1 spiseskje Vann
1 spiseskje Vaniljesukker
1 spiseskje Kakaopulver
2 posjoner
bottom of page