top of page
Slik gjør du
Kutt rødkål i strimler, agurk i halve skiver, melon i biter og gulrot i tynne skiver. Skjær vårløken i skiver og rist granateplekjernene ut av skallet.
1.
Stek kyllingkjøttdeigen i en panne. Sørg for å gjøre den gjennomstekt og skru gjerne opp varmen på plata mot slutten, sånn at du får god stekeskorpe. Krydre lett med salt og pepper.
PS! Om du lager større porsjon pass på at du ikke steker for mye kjøttdeig av gangen. Da vil den bli kokt og ikke stekt…
2.
Bland sammen tahini, sitronsaft, lønnesirup og maldonsalt i en bolle. Finhakk hvitløk og rør inn i dressingen. Smak til underveis, og tilpass evt. med mer/ mindre sødme, syrlighet.
3.
Plasser grønnsakene i bunnen av en skål. Strø kjøttdeigen over og topp med vårløk og granateple. Hell til slutt over tahinidressingen.
(Før du spiser kan du gjerne blande alt sammen)
Velbekomme!
4.
Asiatisk salat m/ tahinidresing
Enkel, smakfull og god salat. Perfekt på farta eller en rolig kveld hjemme.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Salat
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
matogglede
Se profil i appen
Ingredienser
0.5 stk Rødkål
0.3 stk Agurk
0.25 stk Cantaloupemelon
1 stk Gulrot
2 stk Vårløk
200 g Kyllingkjøttdeig
0.5 stk Granateple
1 dl Tahini
0.5 dl Sitronsaft
1 fedd Hvitløk
1 spiseskje Lønnesirup/ akasiehonning
1 klype Maldonsalt
Salt etter smak
Pepper etter smak
Olje (nøytral) etter smak
2 posjoner
bottom of page