top of page
Slik gjør du
Sett på vann til pastaen. Salt lett og kok i ca. 5 min (ta den av da den fortsatt har litt tyggemotstand)
1.
Kutt soppen i terninger og stek i en tørr stekepanne til den skrumper.
2.
Finhakk hvitløk og bland inn med soppen.
3.
Kutt sukkererter i strimler og vårløk i tynne skiver.
4.
Ha et par øser av pastavannet over i stekepanna. Tilsett buljong. Ha i tomatene og grønnkålen og la det surre et par minutter.
5.
Tilsett creme fraiche og rør den godt inn før du har i pastaen. La det putre på svak varme et par minutter sånn at smakene får satt seg.
6.
Smak til med salt og pepper. Dryss parmesan over ved servering.
7.
Kremet tagliatelle
Kremet, tjukk pasta med masse smak og grønnsaker
#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag #Familie #Glutenfri #Melk #Pasta
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
matogglede
Se profil i appen
Ingredienser
50 g Tagliatele
1 stk Champingnon
2 stk Portobellosopp
2 fedd Hvitløk
1 neve Sukkererter
5 stk Cherrytomat
1 stk Vårløk
2 neve Grønnkål
Salt og pepper etter smak
Parmesan etter smak
2 spiseskje Creme fraiche
0.5 stk Buljongterning (kylling)
1 posjoner
bottom of page