top of page
Slik gjør du
Ha alle ingredienser utenom smøret i kjøkkenmaskinen og la den gå i 10-12 min
- la deigen bli god og stretcy og tilsett smør.
Dette trinnet har jeg gjort uten kjøkkenmaskin på hytta, og jeg vil si at resultatet ble veldig bra da og. Brukte bare lengre tid på å kna deigen.
1.
La heve i fred og ro i 2-4 timer, godt tildekket
2.
Hvelv deigen ut på benken og form til ønsket str. Jeg fikk 8 stk på ca 200g hver
3.
La heve i 1-2 timer tildekket. Nå kan du enten steke eller sette de i kjøkeskapet til neste dag
4.
Stekes på 225g i 15 min - de som bakes samme dag
Stekes på 225g i 20 min - de som kommer fra kjøleskapet
5.
Så har du en sykt digg burger :-)
Vi hadde majones laget av puya chili & pasilla chili, gode burgere, stekt sopp + løk, salat, tomat og selvfølgelig raust med ekte cheddar på ;-)
IPA er perfekt drikke til en sånn middag :-)
6.
Saftige brioce burgerbrød
Myke og fluffy brød, veldig gode til burger, pølser osv
#Enkel #Frokost #Lunsj #Hovedrett #Kveldsmat #Snacks #Burger #Korn
Enkel
Vanskelighetsgrad
2 t
Aktiv
Passiv
2 t
Total
may_tonjes_surdeig
Se profil i appen
Ingredienser
1000 g Hvetemel
400 g Valgfri melk
2 stk Egg
2 spiseskje Sukker
1 teskje Salt
250 g Surdeig
150 g Meierismør
8 posjoner
bottom of page