top of page

Slik gjør du

I utgangspunktet penslet jeg maiskolbene med hvitløkssmør (smeltet meierismør, kanskje 100 g, med presset hvitløk i, ca 3 fedd) og stekte dem på grillen.
Når maisen begynte å bli gyllen, penslet jeg et nytt lag med hvitløkssmør og deretter strødd på litt revet parmesanost og stekte videre til osten smeltet. Snudde kolbene, strødde på mere parmesan og stekte dem til de ble gyllen på alle sider.

Den søte maisen og de salte smøret og osten ble en magisk kombinasjon.
Bedre tilbehør til grillmaten, skal du lete lenge etter.
Eller hvis du vil kjøre vegetar, er dette en helt nydelig rett i seg selv også.

N Y T !

1.

Digge kolber

Det er sommer!!!
Fram med grillen og prøv disse digge kolbene.
Er sommeren allerede over hos deg, stek dem i ovnen…

Denne maiskolben ble ufattlig god og jeg anbefaler absolutt at denne bør prøves.

#Enkel #Hovedrett #Snacks #Sommer

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

MidttunMat

MidttunMat

Se profil i appen

Ingredienser

Maiskolber etter smak

100 g Smør

3 fedd Hvitløk

Parmasan etter smak

4 posjoner

bottom of page