top of page
Slik gjør du
Skjær kålen i fire deler, sånn at litt av stilken sitter igjen på hver av de fire delene. Ringle over olivenoljen. Stek på 200* i 30 minutter
1.
Smelt smøret i en kaserolle, bruk en visp og rør til du ser smøret blir brunt og det dufter karamell. Dra pannen a. Varmen og tilsett soyasaus og eddik, obs, det bruser.
2.
Legg den stekte kålen på et fat, salte, hell på soyasmør, riv over parmesan og strø på kapers. Server.
3.
Bakt spisskål med parmesan
Med brunet soyasmør tar du nykålen til nye høyder
#Enkel #Vegetar #Nordisk #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
30 min
Passiv
45 min
Total
Min Matgale Verden
Se profil i appen
Ingredienser
1 stykk Spisskål/sommerkål
75 gram Smør
1 spiseskje Soyasaus
0.5 teskje Bringebæreddik
1 spiseskje Olivenolje
1 teskje Salt
1 dl Parmesan
1 spiseskje Kapers
4 posjoner
bottom of page