top of page

Slik gjør du

Skjær kålen i fire deler, sånn at litt av stilken sitter igjen på hver av de fire delene. Ringle over olivenoljen. Stek på 200* i 30 minutter

1.

Smelt smøret i en kaserolle, bruk en visp og rør til du ser smøret blir brunt og det dufter karamell. Dra pannen a. Varmen og tilsett soyasaus og eddik, obs, det bruser.

2.

Legg den stekte kålen på et fat, salte, hell på soyasmør, riv over parmesan og strø på kapers. Server.

3.

Bakt spisskål med parmesan

Med brunet soyasmør tar du nykålen til nye høyder

#Enkel #Vegetar #Nordisk #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

30 min

Passiv

45 min

Total

Min Matgale Verden

Min Matgale Verden

Se profil i appen

Ingredienser

1 stykk Spisskål/sommerkål

75 gram Smør

1 spiseskje Soyasaus

0.5 teskje Bringebæreddik

1 spiseskje Olivenolje

1 teskje Salt

1 dl Parmesan

1 spiseskje Kapers

4 posjoner

bottom of page