top of page
Slik gjør du
Start med å strimle asparges og agurk. Bruk ein potetskreller eller ostehøvel og skav lange strimler. Legg i kaldt vatn.
1.
Legg i bunnen av tallerken spirer, ruccola og salat. Legg så på asparges -og agurk strimler og agurktopper.
Til topping drysser du over fetaost og pinjekjerner.
2.
Dressing; 1 ts sitronsaft, 1 dl olivenolje, 1 1/2 ts dijonsennep, 2 ts flytende honning, 3/4 ts havsalt, 1/2 ts pepper og 1 ss finkutta rødløk.
3.
Aspargessalat
Aspargessalaten er knasende god og virkelig ein enkel rett å lage. Sammensetninga av råvarer og dressing gjer ein smaksrik og velbalansert rett. Ein perfekt sommersalat då asparges er i sesong, men kan og lages resten av året ein får tak i god asparges ✨
#Enkel #Lunsj #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
Monika
Se profil i appen
Ingredienser
1 pakke Asparges
1 stykk Agurk
1 pakke Spirer
1 klype Salat
1 pakke Pinjekjerner
1 dl Fetaost
1 klype Rukkola
1 dl Olivenolje
1 teskje Sitronsaft
1 spiseskje Dijonsennep
1 spiseskje Akasiehonning
1 klype Flaksalt
1/2 teskje Grovkverna pepper
1 spiseskje Finkutta rødløk
4 posjoner
bottom of page