top of page
Slik gjør du
Surr 2-3 sharlottløk og 1 fedd kvitløk i god olivenolje og tilsett 1 ss kvitvinseddik. Når dette er blankt og mjukt tilsetter du 1 ss smør, 1 ss paprikapulver, 1 ss ingefær, 1 ts karry, 1/2 ts kverna pepper, 1 liten tørka chilli og rør rundt å la det surre i eit minutt og to.
Kutt 4 ferdig utbeina kyllinglår i biter og ha dei i gryta og steik med i nokre minutt.
Ha så på 1 dl kyllingkraft og 1 dl kokosmelk og 2 ss tørka knust steinsopp. La dette koke litt inn. Ca 10-15 min.
Sett på pastavatnet og kok pastaen.
Ha så 2 ss raspa parmesan i sausen, 1 ts limesaft, 1/2 ts sukker og smak til med salt.
Legg opp pasta, kylling med steinsopp. Ha over raust med koriander og parmesan 🙌
1.
Kyllingpasta
Denne pastaretten har ein utruleg spenstig og smaksrik saus. Krydder og krafta av kyllingen i kombinasjon med steinsopp og parmesan vert magisk ✨
#Enkel #Lunsj #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
10 min
Passiv
30 min
Total
Monika
Se profil i appen
Ingredienser
3 stykk Sjarlottløk
2 spiseskje Olivenolje
1 spiseskje Kvitvinseddik
1 fedd Kvitløk
1 spiseskje Smør
1 spiseskje Paprikapulver
1 spiseskje Ingefærfulver
1 teskje Karri
1/2 teskje Grovkverna pepper
4 stykk Utbeina kyllinglår
1 dl Kyllingkraft
1 dl Kokosmelk
1 dl Tørka steinsopp
2 spiseskje Raspa parmesan
1 teskje Limesaft
1/2 teskje Sukker
1 pakke Pasta
1 stykk Koriander
4 posjoner
bottom of page