top of page
Slik gjør du
Bland vann og yoghurt i en bolle. Rør inn gjær. Tilsett det tørre og elt deigen godt. Hev i ca 30 min. Del deigen i 12 emner og rull ut til rundstykker. Plasser rundstykkene ganske tett i ei form. La de etterheve i ca 30 min. Pensle med egg. Man kan gjerne strø på f.eks solsikkekjerner, havregryn, sesamfrø.
Stek på 200 g i 20 min.
1.
Avkjøl og nyyyt. Godt med pålegg på, eller sammen med suppe.
2.
Saftige speltbryterundstykker med gresk yoghurt
Saftige bryterundstykker bakt med speltmel og gresk yoghurt. youghurten gir saftigheten og tilfører ekstra protein i rundstykkene.
#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Barnvennlig #Familie #Vektreduksjon #Trening og fitness #Diabetes #Glutenfri #Egg #Melk #Korn #Rundstykke
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 30 min
Total
monso
Se profil i appen
Ingredienser
300 g Sammalt speltmel
300 g Siktet speltmel
160 g Gresk yoghurt naturell
3.5 dl Lunka vann
0.5 pakke Tørrgjær
1 teskje Salt
1 dl Solsikkekjerner
12 posjoner
bottom of page