top of page

Slik gjør du

1. Begynn med en 50/50 blanding av majones og rømme.

1.

2. Ha et par spiseskjeer med grov sennep oppi. Smak deg fram te det e en fin balanse i smaken på sausen. Bruk ditt KULINAriske skjønn ;)

2.

3. Tid for hotsaus

Eg bruke sriracha for kornete tekstur og hete og cholula for sin friske syrlighet, men alt e lov. Bruk dine favoritter og smak deg fram!

3.

4. Sitron, salt og pepper. Som med resten av oppskriften gjelde det å smaka seg fram. Tilpass mengde sitron te kor møje saus du vil laga. Lage du mye? Då trenge du sikkert en heil sitron, kanskje to? Eg har ikkje svarene, de finne du i ditt indre

4.

(5.) det e og lov med hvitløk, både i pulverform og i naturtilstanden :-)

5.

6. Grattis! Du e i mål! Denne herligheten kan brukas te så mangt. Sjømat eller vegetar på menyen? Ikkje bruk så mye sennep og ver sjenerøs med sitronen. Burger? Ta litt ekstra majones og ikkje ver redd for sennepen. Verden e din østers(?)

6.

Dressing med sennep og hotsaus

En saus som e så god at du ikkje trenge mat å ha an på

#Enkel #Snacks

Enkel

Vanskelighetsgrad

5 min

Aktiv

Passiv

5 min

Total

PetterW

PetterW

Se profil i appen

Ingredienser

Majones etter smak

Rømme etter smak

Grov Sennep etter smak

Sriracha etter smak

Cholula etter smak

0.5 stk Saften fra en halv sitron

Salt og Pepper etter smak

4 posjoner

bottom of page