top of page
Slik gjør du
Alle ingredienser:
1.
Smuldre smørret i melet. Chreme fraiche og salt tilsettes.
2.
La deigen hvile ca 1/2 time i kjøleskapet
3.
Kjevle ut deigen på et lett meldrysset bord.
4.
Kle en terteform ca 24 cm med deigen, litt oppover kanten. Legg aluminiumsfolie rundt kanten for å holde deigen oppe. Bak bunden i 10 min v 180 grader varmluft.
5.
Champignon skjæres i skiver.
Egg , fløte, salt, pepper og ost blandes sammen
6.
De hakkede Champignonger legges i den forbakte bunden og egg-/ostemassen helles over.
Bakes ved 180 grader i ca 30 min.
7.
Pynt med litt persille og server med Creme fraiche.
8.
80-talls Champignonquiche
Fyll av Champignon
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Travel hverdag #Glutenfri #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
40 min
Passiv
1 t 10 min
Total
Siw
Se profil i appen
Ingredienser
100 gram Smør
150 gram Hvetemel
3 spiseskje Creme fraiche/rømme
0.5 teskje Salt
250 gram Champignon
3 stykk Egg
2.5 dl Fløte
0.5 teskje Salt
100 gram Mellomlagret ost
0 0 Grovt kvernet pepper
4 posjoner
bottom of page